Kjøpe Bitcoin

Bitcoin 

Har du noen gang vært usikker på hva du gjør og hvorfor du gjør det? Da kan det være greit å evaluere hva du egentlig gjør. Det samme prinsippet bør brukes i alt her i livet. Om det blir problemer med ting hjemme eller på jobb evaluerer vi alltid. Sånn sett burde vi tenke mer over hva som er problemet i det vi gjør. Har du noen gang vært i en situasjon hvor du skulle ha betalt en regning men ikke får gjort det på grunn av tiden? Det er helg og ingen banker er åpne? Dette er et problem som de fleste har støtt på. Hvis du bruker Bitcoin kan du alltid betale det du ønsker med Bitcoin. Bitcoin er nemlig en valuta som du kan bruke hele året rundt og hele døgnet rundt. Det er ingen som begrenser når du kan bruke Bitcoin og hvor du kan bruke Bitcoin så lenge du og den du vil betale med Bitcoin har det. 

Blokkjede 

Bitcoin er en teknologi som er satt sammen av blokkjeder. De fleste kryptovalutaer er bygd på et prinsipp hvor en offentlig bok eller en kjede av offentlige sider i en bok er knyttet sammen i et nettverk. Det som er fordelen med denne boken er at det er et register som viser all aktivitet i valutaen. Dette registeret er et arkiv. Alt blir arkivert og alt blir tatt vare på for alle å se. På denne måten er det offentlig tilgjengelig å være innom Bitcoin. Det kan kanskje høres noe skummelt ut. Det er ikke så offentlig at folk som ser på transaksjonene vet hvem som har foretatt de forskjellige transaksjonene. Om du vil gjøre noe så er det kun din lommebokkode som dukker opp på nett. Den er det kun dem du har gitt den til som vet at tilhører deg.  

Sikkerhet ved kjøp av Bitcoin 

Bitcoin er et imponerende nettverk av datamaskiner som alle spiller en rolle i hvordan verdier blir flyttet rundt i dette nettverket. Når det er sagt så er det samme gjeldende for arkivet eller denne oversikten over alle disse sidene i boken. Ikke alt er lagret på et sted, men alt er lagret overalt. Deler av dette arkivet ligger på forskjellige datamaskiner og det ligger sikkerhetskopier på andre maskiner. På denne måten er det ingen som kan manipulere eller endre på noe som helst.  

Det at du ikke kan endre på arkivet eller angre på kjøp gjør at det er veldig sikkert å kjøpe Bitcoin. Du kan kjøpe Bitcoin uten å være redd for at noe skal skje eller noe skal bli borte. I tillegg er alle handle gjort kryptert så det er heller ikke lett for tyver å bryte seg inn i arkivet eller bryte seg inn til de som eier eller kjøper Bitcoin for å snappe opp Bitcoin når de blir flyttet. Kjøp derfor Bitcoin og se de stige i verdi.